Για εκθέτες

Γιατί να ΔΕΙΓΜΑΤΙΣΕΤΕ

Στόχος είναι οι εμπλεκόμενοι επιχειρηματίες στο χώρο, οι πιο δυνατές-ενημερωμένες επιχειρήσεις, που στηρίζουν με το δειγματολόγιο τους τα μαγαζιά, να βρεθούν κάτω από την ίδια στέγη, σε χώρους αντίστοιχους των προσδοκιών τους, σε μια κοινή εκδήλωση η οποία θα βοηθήσει:

 

Δυνατοτητες προβολης

 Προβάλετε με τον καλύτερο τρόπο τις επιχειρήσεις σας. Διαφοροποιηθείτε από τον ανταγωνισμό  και αναδείξτε τα  προϊόντα σας.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η προβολή οποιασδήποτε εταιρείας ή προϊόντος που δεν έχει συνάψει συμβόλαιο συμμετοχής με την διοργάνωση.

Επιλογες χωρου

αθηνα

Η τιμή ενοικίασης για τον δειγματισμό στους εκθεσιακούς χώρους του ξενοδοχείου RADISSON BLUE PARK είναι 72 €/τμ. Και μπροστά σε κάθε ρεσεψιόν 70 €/τμ, στις κλειστές prive αίθουσες-δωμάτια είναι από 40 €/τμ έως και 45 €/τμ.

Διεύθυνση

Λεωφ. Αλεξάνδρας 10, Αθήνα 106 82

θεσσαλονικη

Η τιμή ενοικίασης για τον δειγματισμό στους εκθεσιακούς χώρους του ξενοδοχείου CAPSIS είναι από 72 €/τμ. έως και 50 €/τμ. Και μπροστά σε κάθε ρεσεψιόν 70 €/τμ, στα δωμάτια είναι από 45 €/τμ. , στις κλειστές prive αίθουσες είναι από 20 €/τμ έως και 25 €/τμ.

Διεύθυνση

Μοναστηρίου 16, Θεσσαλονίκη 546 29

θεσσαλονικη

Η τιμή ενοικίασης για τον δειγματισμό στους εκθεσιακούς χώρους του ξενοδοχείου ΗΟLIDAY INN είναι 75 €/τμ. στις κλειστές prive αίθουσες-δωμάτια είναι από 22 €/τμ έως και 25 €/τμ.

Διεύθυνση

Μοναστηρίου 8, Θεσσαλονίκη 546 29

θεσσαλονικη

Η τιμή ενοικίασης για τον δειγματισμό στους εκθεσιακούς χώρους του SPACELAB είναι 55 €/τμ.

Διεύθυνση

Μοναστηρίου 18, Θεσσαλονίκη 546 29

θεσσαλονικη

Η τιμή ενοικίασης για τον δειγματισμό στους εκθεσιακούς χώρους του ξενοδοχείου ONOMA HOTEL είναι 80 €/τμ. στις κλειστές prive αίθουσες-δωμάτια είναι από 22 €/τμ έως και 25 €/τμ.

Διεύθυνση

Μοναστηρίου 24 Θεσσαλονίκη 546 29

Scroll to Top